Έκλεβε αβοκάντο και τα πουλούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Έκλεβε αβοκάντο και τα πουλούσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Στη σύλληψη αλλοδαπού ο οποίος έκλεβε αβοκάντο και στη συνέχεια τα διέθετε προς πώληση μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε η Αστυνομία στα Χανιά.

Ο συλληφθείς όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ αφαιρούσε, σε διάφορα χρονικά διαστήματα, από αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Χανίων ποσότητες αβοκάντο και στη συνέχεια τις διέθετε προς πώληση μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Η δράση του ολοκληρώθηκε χθες, όταν μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του αστυνομικοί που εμφανίστηκαν ως πελάτες τον συνέλαβαν.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE