KYΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κρατείται Έλληνας υπήκοος - Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Αμμόχωστο

KYΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Κρατείται Έλληνας υπήκοος - Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Αμμόχωστο

Για διαμονή χωρίς άδεια καθώς η «τουριστική άδεια» είχε λήξει, κατηγορήθηκε και κρατείται Έλληνας υπήκοος στα κατεχόμενα, ο οποίος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και οδηγήθηκε στο «επαρχιακό δικαστήριο» εκεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος πέρασε στα κατεχόμενα στις 2 Οκτωβρίου και η «τουριστική βίζα 30 ημερών» - που έχει όποιος περάσει στα κατεχόμενα - έληξε την 1η Νοεμβρίου 2020, αλλά δεν εξήλθε από το ψευδοκράτος.

Στις 28 Ιανουαρίου, μετά από πληροφορία, η «αστυνομία» τον εντόπισε σε ένα διαμέρισμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Δεν βρέθηκε οτιδήποτε ύποπτο στην κατοχή του. Οδηγήθηκε στο «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου με την κατηγορία της παραμονής στο ψευδοκράτος χωρίς σχετική άδεια και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, σε 15 ημέρες, αποφασίσθηκε η προφυλάκισή του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE