ΚΥΠΡΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε οικίες και υποστατικά - Εντοπίστηκαν Οπλισμός και ναρκωτικά

ΚΥΠΡΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε οικίες και υποστατικά - Εντοπίστηκαν Οπλισμός και ναρκωτικά

Οπλισμός και ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε Λάρνακα και Λευκωσία, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για πρόληψη και πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ Αρχηγείου και Λάρνακας, του ΤΑΕ Λάρνακας, καθώς και μέλη του κλάδου αστυνομικών σκύλων και πυροτεχνουργοί, διενήργησαν χθες και σήμερα, έρευνες με δικαστικά εντάλματα σε κατοικίες και υποστατικά πέντε προσώπων, καθώς και σε ανοικτούς χώρους στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα πυροβόλο όπλο, αριθμός φυσιγγίων, μισό κιλό εκρηκτικής ύλης, δύο ηλεκτρικοί πυροκροτητές, 2.5 κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια και συσκευασία ναρκωτικών.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου και τα ΤΑΕ Λάρνακας και ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE