Πέρασε από την Ουέσκα και ανέβηκε 3η η Σεβίλλη

Πέρασε από την Ουέσκα και ανέβηκε 3η η Σεβίλλη

Με υποδειγματική εμφάνιση, η Σεβίλλη πέρασε άνετα από την έδρα της Εϊμπάρ (0-2) και με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της προσπέρασε την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση.

Έχει βρει ρόλους, χημεία, κρατάει με ευκολία το μηδέν πίσω και με το passing game της εξουθενώνει κάθε αντίπαλο.

Η Σεβίλλη είναι εντυπωσιακή τον τελευταίο καιρό και με 12 νίκες στα τελευταία της 15 παιχνίδια είναι μέσα σε όλους τους στόχους, ακόμα και αυτόν του τίτλου!

Το Ιπουρούα είναι πάντα πολύπλοκο γήπεδο για κάθε επισκέπτη, όμως η ομάδα του Λοπετέγκι απλοποίησε την διαδικασία και έκανε επίδειξη δύναμης (0-2), ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το πέναλτι του Οκάμπος (29’) έβαλε από νωρίς τους Ανδαλουσιανούς σε θέση οδηγού, με την Είμπάρ να προσπαθεί να απειλήσει μόνο από στατικές φάσεις.

Το δεύτερο τέρμα του Χορδάν (55’, 0-2) ολοκλήρωσε την σεμνή τελετή, με την Σεβίλλη να κρατάει με άνεση την νίκη που της δίνει άλλο αέρα για την συνέχεια.

Πηγή: sdna.gr

The post Πέρασε από την Ουέσκα και ανέβηκε 3η η Σεβίλλη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE