ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξερίζωσε στέγη σπιτιού και έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των κατοίκων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξερίζωσε στέγη σπιτιού και έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των κατοίκων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξερίζωσε στέγη σπιτιού στο χωριό της Παρεκκλήσιας, της Επαρχίας Λεμεσού, από τις χθεσινές κακοκαιρίες.

Ο Βουλευτής Ευθύμιος Δίπλαρός βρέθηκε στο σημείο και όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

«Στο σπίτι της οικογένειας Προκοπίου στην Παρεκκλήσια, όπου η χθεσινή κακοκαιρία, ξερίζωσε τη στέγη του σπιτιού τους και έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Η πολιτεία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της θα πρέπει να στηρίξει την οικογένεια που έχει πληγεί.», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE