Δήμαρχος Λευκάρων: «Δεν έχω κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο» -Δημοσιεύει αποδεικτικά έγγραφα

Δήμαρχος Λευκάρων: «Δεν έχω κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο» -Δημοσιεύει αποδεικτικά έγγραφα

Δεν έχει κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο ούτε του έχει χορηγηθεί δάνειο με ευνοϊκούς ή καταχρηστικούς όρους, λέει ο Δήμαρχος Λευκάρων Σοφοκλής Σοφοκλέους, σε συνέχεια της δημοσίευσης της λίστας Γιωρκάτζη, ενώ δημοσιεύει και «αποδεικτικά έγγραφα του Τραπεζικού Ιδρύματος» τα οποία, όπως λέει «απαντούν/ διευκρινίζουν και ενισχύουν την αλήθεια».

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σοφοκλέους λέει ότι «σε συνέχεια της δημοσίευσης της `περίφημης` Λίστας Γιωρκάτζη, στην οποία γίνεται αναφορά στο όνομα μου, ως Πολιτικά Εκτεθειμένο Πρόσωπο με μη εξυπηρετούμενα δάνεια» έχει να δηλώσει πως «δεν έχω κανένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Ποτέ δεν μου έχει χορηγηθεί δάνειο με ευνοϊκούς ή καταχρηστικούς όρους». Σημειώνει ακόμη πως «ο χρόνος και η δικαιοσύνη θα δώσουν τις απαντήσεις τους».

Ο κ. Σοφοκλέους στη δήλωση του επισυνάπτει «αποδεικτικά έγγραφα του Τραπεζικού Ιδρύματος για τους μοναδικούς λογαριασμούς» που έχει, τα οποία όπως αναφέρει «απαντούν/ διευκρινίζουν και ενισχύουν την αλήθεια».

«Η παρούσα δήλωση γίνεται άνευ βλάβης δικαιωμάτων και με κάθε επιφύλαξη των  νόμιμων δικαιωμάτων μου» καταλήγει ο κ. Σοφοκλέους.

Δείτε εδώ τα αποδεικτικά έγγραφα

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE