ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα σε Τσόκκο, ΑΠΟΕΛ και Πάφο FC: «Ψηφίστε υπέρ της διαβάθμισης τεσσάρων ομάδων»!

ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα σε Τσόκκο, ΑΠΟΕΛ και Πάφο FC: «Ψηφίστε υπέρ της διαβάθμισης τεσσάρων ομάδων»!

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΕΝΠ:

Καλούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας μας να ψηφίσει υπέρ της διαβάθμισης τεσσάρων ομάδων και να μην αλλάξει η προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος.

Καλούμε επίσης το ΑΠΟΕΛ και την ΠΑΦΟ, που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, να ακολουθήσουν την ίδια θέση.

Το ποδόσφαιρο μας δεν χρειάζεται τις ομάδες με 10 οπαδούς και διεφθαρμένους παράγοντες.

Αν η Ένωσις Νέων Παραλιμνίου αγωνιστικά πρέπει να πέσει (που αμφιβάλλουμε) τότε να πέσει με ψηλά το κεφάλι, όπως προστάζουν οι ιδέες που εκπροσωπεί.

Δεν θέλουμε να έχουμε καμία εύνοια ούτε από την ΚΟΠ και συνάμα ούτε τον τωρινό πρόεδρο της.

Ζητάμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ, διότι είμαστε και φέτος μία εκ των πιο αδικημένων ομάδων, όχι στα λόγια, αλλά με εξόφθαλμα λάθη και παραλείψεις!

Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με ένα πρωτάθλημα που οι προεδρομανατζεροεπενδυτές κάνουν το κομμάτι τους.

“Χρόνια σκλαβκιάς ατέλειωτα, τον πάτσον τζιαι τον κλώτσο τους…. Εμείς τζιαμέ, ελιές τζιαι τερατσιές πάνω στον ρότσον τους”.

ΣΥ.ΦΙ ΕΝΠ ΘΥΡΑ 26».

The post ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα σε Τσόκκο, ΑΠΟΕΛ και Πάφο FC: «Ψηφίστε υπέρ της διαβάθμισης τεσσάρων ομάδων»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE