ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερα αφέθηκαν δύο άτομα που συνελήφθησαν για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερα αφέθηκαν δύο άτομα που συνελήφθησαν για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών

Ελεύθερα αφέθηκαν τα δύο άτομα ηλικίας 24 και 26 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου τα οποία συνελήφθησαν από την Αστυνομία ως ύποπτα σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, καλλιέργεια φυτών κάνναβης και παράνομη κατοχή κροτίδων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία άνδρα ηλικίας 45 ετών, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν δύο άτομα ηλικίας 24 και 26 ετών, να έχουν στην κατοχή τους χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Εντός της οικίας εντοπίστηκαν επίσης δύο νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων και τρεις χρησιμοποιημένοι μύλοι αλέσεως με ίχνη κάνναβης.

Σε παρακείμενο υποστατικό – αποθήκη εντοπίστηκε μια πλαστική γλάστρα που περιείχε δύο φυτά κάνναβης μήκους 12 και 18 εκατοστών και δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 80 κροτίδες.

Τα ανευρεθέντα, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους πέντε γραμμαρίων.
 
Ύστερα από εξετάσεις ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ενώ ο 26χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου, εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.
 
Την υπόθεση διερευνούν το Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ και ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top