Κούβα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε δασκάλους

Κούβα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε δασκάλους

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα τροχαίο δυστύχημα με ένα λεωφορείο που μετέφερε δασκάλους ανέφεραν το Σάββατο οι αρχές στην Κούβα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ένα δρόμο μεταξύ της Αβάνας και της γειτονικής επαρχίας Μαγιαμπέκ.

«Θρηνούμε την απώλεια ζωών και τραυματισμένων ανθρώπων σε ένα δυστύχημα με ένα λεωφορείο στην Μαγιαμπέκ. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους τους», δήλωσε ο πρόεδρος Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ.

Το δυστύχημα συνέβη την Παρασκευή το απόγευμα στο δήμο Γκουίνες, περίπου 54χλμ από την Αβάνα, και μέχρι στιγμής «δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, εννέα επιτόπου και ένας στο νοσοκομείο», ανέφεραν οι αρχές, σύμφωνα με τον ιστότοπο του κουβανικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων.

Το λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία και ανετράπη, τραυματίζοντας επίσης 24 άτομα που μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία και στην πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE