Στο ψάξιμο για νέα ομάδα ο πρώην πορτιέρο Λάτσιο και Ολυμπιακού

Στο ψάξιμο για νέα ομάδα ο πρώην πορτιέρο Λάτσιο και Ολυμπιακού

Παρελθόν από το ρόστερ της Λάτσιο αποτελεί ύστερα από 2,5 χρόνια ο Σίλβιο Προτό. Ο 37χρονος Βέλγος τερματοφύλακας έλυσε το συμβόλαιό του με τους “λατσιάλι” και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος γκολκίπερ πήγε ως ελεύθερος στην ιταλική ομάδα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 και πραγματοποίησε συνολικά εννιά συμμετοχές, αποτελώντας το μπακ απ του Θωμά Στρακόσα.

Μετά την απόκτηση, ωστόσο, του Πέπε Ρέινα, ο Προτό δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι, με αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο και εν τέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.


Πηγή: www.sport24.gr

The post Στο ψάξιμο για νέα ομάδα ο πρώην πορτιέρο Λάτσιο και Ολυμπιακού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE