Φον Ντερ Λάιεν: 75 εκ. πρόσθετες δόσεις στην ΕΕ από Pfizer το 2ο τρίμηνο 2021

Φον Ντερ Λάιεν: 75 εκ. πρόσθετες δόσεις στην ΕΕ από Pfizer το 2ο τρίμηνο 2021

Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανακοίνωσε 75 εκ. πρόσθετες δόσεις στην ΕΕ από Pfizer το 2ο τρίμηνο 2021.

 

Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι «συνεργαζόμαστε με φαρμακευτικές εταιρείες για να διασφαλίσουμε την παράδοση εμβολίων στους Ευρωπαίους» και πως οι εταιρείες ΒιοNTech και Pfizer, «θα παράσχουν 75 εκατομμύρια πρόσθετες δόσεις το δεύτερο τρίμηνο του έτους - και έως 600 εκατομμύρια συνολικά το 2021».

Χθες το βράδυ η Πρόεδρος είχε ανακοίνωσε συμφωνία με την AstraZeneca να παραδώσει συνολικά 40 εκ. δόσεις στην ΕΕ το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE