ΚΥΠΡΟΣ: Στην φυλακή 17χρονος για τροχαίες παραβάσεις - Οδηγούσε χωρίς άδεια και με ιλιγγιώδη ταχύτητα

ΚΥΠΡΟΣ: Στην φυλακή 17χρονος για τροχαίες παραβάσεις - Οδηγούσε χωρίς άδεια και με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού καταδίκασε σήμερα σε συνολική ποινή 4 μηνών με τριετή αναστολή 17χρονο κάτοικο Λεμεσού, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της οδήγησης αυτοκινήτου με υπερβολική ταχύτητα, στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, στην οδήγηση χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Του επιβλήθηκε επίσης στέρηση άδειας οδήγησης για έξι μήνες και έξι βαθμοί ποινής.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Ιανουαρίου, 2021 αφού εντοπίστηκε σε παρακαμπτήριο της Λεμεσού, να οδηγεί αυτοκίνητο με ταχύτητα 205 ΧΑΩ αντί 80 που είναι το ανώτατο όριο.

Σε έλεγχο που είχε ακολουθήσει διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ που είχε υποβληθεί, η ένδειξη ήταν 18μg αντί 9μg.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Σε μια περίοδο όπου τα ποσοστά των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε στη Λάρνακα τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Μιχάλη Γιακουμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE