Θλίψη στην Ηλεία: Έφυγε από τη ζωή 34χρονη στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της - Σώθηκε το βρέφος

Θλίψη στην Ηλεία: Έφυγε από τη ζωή 34χρονη στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της - Σώθηκε το βρέφος

Μία 34χρονη έγκυος γυναίκα, κάτοικος Πύργου, «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής 31/1 στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews.com, το χαμογελαστό κορίτσι που ήταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε επιπλοκές με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη τη νοσηλεία της στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Πριν λίγες ημέρες, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε καθώς παρουσίαζε σπασμούς και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα.

Εκεί, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τη δική τους μάχη προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή. Η γυναίκα, χθες το απόγευμα «έσβησε», με τους γιατρούς να καταφέρνουν να κρατήσουν στη ζωή το μωράκι της.

Όλες αυτές τις ημέρες, πάλεψε γενναία, αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατος της 34χρονης οφείλεται σε πνευμονική εμβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE