Την… ΔΩΔΕΚΑΤΗ ώρα Πάντιτς!

Την… ΔΩΔΕΚΑΤΗ ώρα Πάντιτς!

Η ΑΕΛ στο… παρά πέντε κλείνει τον Σέρβο αμυντικό από τη Δόξα, Αλεξάντερ Πάντιτς.

Ο «διακαής πόθος» του Ντούσαν Κέρκεζ τελικά θα πιάσει λιμάνι, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία τους.

Ο κεντρικός αμυντικός ήθελε συμβόλαιο για 4 μήνες μόνο, ενώ η ΑΕΛ του έδινε κλειστό για 2.5 χρόνια. Ο 28χρονος θα πάει στους γαλαζοκίτρινους, δανεικός μέχρι τον Μάιο από την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Η ομάδα της Λεμεσού «τρέχει» με τη Δόξα να τακτοποιήσουν τα τελικά έγραφα του Πάντιτς. Για να γραφτεί ο Σέρβος θα «διαγραφεί» ο Ράσο έτσι ώστε να υπάρχει κενή θέση για τον κατάλογο Α’.

Παράλληλα, η ΑΕΛ θα πληρώσει στη Δόξα 15 χιλιάδες ευρώ για να πάρει δανεικό τον 28χρονο μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

The post Την… ΔΩΔΕΚΑΤΗ ώρα Πάντιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE