Φουλ του… στόπερ! Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την «επιστροφή» στον Πάντιτς

Φουλ του… στόπερ! Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την «επιστροφή» στον Πάντιτς

Πέντε επιλογές για το κέντρο της άμυνας, θα έχει ο Ντούσαν Κέρκεζ, για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Τελευταίος παίχτης που ανακοινώθηκε από τους γαλαζοκίτρινους είναι ο 28χρονος Σέρβος Αλεξάντερ Πάντιτς.

Την Κυριακή ανακοινώθηκε ο 32χρονος Γάλλος Σαικέ ή Πσικέ, ο οποίος δεν είναι πλήρως έτοιμος. Θα χρειαστεί δυο-τρεις εβδομάδες, για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στα τελευταία δυο παιχνίδια, ήταν στην αποστολή ο Βόσνιος Μπουνόζα, ο οποίος αν και βρίσκεται εκτός για τρεις μήνες, εν τέλει επιβίωσε. Στο οπλοστάσιο επιλογών είναι ο Πορτογάλος Αντρέα Τεισέιρα κι ο 18χρονος Στραχίνια Κέρκεζ.

Διαγράφηκε από το ρόστερ ο Μομψίλο Ράσο, ο οποίος είτε θα μείνει ανενεργός μέχρι τον Μάιο, είτε θα πάει δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας Themasports, αναφέρουν ότι μέχρι τις 21:00 χθες, ο πρόεδρος Αντρέα Σοφοκλέους, είχε συζητήσεις με τον Μαυροβούνιο σέντερ μπακ, όχι μόνο για να διατηρηθεί στις επιλογές του προπονητή μέχρι τον Μάιο, αλλά και να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου.

Για κάποιο λόγο, δεν υπήρξε συμφωνία των δυο αντρών, με τον «Σόφο» να τηλεφωνά στον ομόλογο του της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα, για να του «στείλει» τον Πάντιτς στη Λεμεσό.

Βασικά η ΑΕΛ αποδέχθηκε τον όρο που είχε θέσει ο Σέρβος παίχτης στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Ήταν κάθετος, ότι θέλει να μετακομίσει στην ομάδα της Λεμεσού, μόνο για 4 μήνες και το καλοκαίρι να αποφασίσει για το μέλλον του.

Όπως έγινε γνωστό, το ποσό που θα εισπράξει η Δόξα, για τον δανεισμό του Πάντιτς, είναι 15 χιλιάδες ευρώ.

The post Φουλ του… στόπερ! Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την «επιστροφή» στον Πάντιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE