Απίστευτο βίντεο: Χόρευε και πίσω της βρισκόταν σε εξέλιξη το πραξικόπημα στη Μιανμάρ

Απίστευτο βίντεο: Χόρευε και πίσω της βρισκόταν σε εξέλιξη το πραξικόπημα στη Μιανμάρ

Μια personal trainer βιντεοσκοπούσε τις χορευτικές της φιγούρες στη Μιανμάρ όσο περνούσαν πίσω της τα SUV με κατεύθυνση το Κοινοβούλιο της χώρας.

Η κοπέλα έπιασε εν αγνοία της την αρχή του πραξικοπήματος και το βίντεό της κάνει όπως είναι φυσικό τον γύρο του κόσμου.

Η Khing Hnin Wai κατέγραψε τις τραγικές στιγμές στην πρωτεύουσα Νέπιντο (Νάι Πι Τάου), με τα μαύρα τζιπ να καταφτάνουν στο συγκρότημα της Βουλής ακριβώς πίσω της.

Η μουσική μάλιστα μοιάζει να δένει με το εφιαλτικό σκηνικό που εκτυλίσσεται γύρω, όσο το κονβόι των συνωμοτών κοντοζυγώνει στον ναό της δημοκρατίας με σκοπό να την καταλύσει.

Η Khing Hnin Wai αναγκάστηκε να βγει κατόπιν στα κοινωνικά μέσα και να πει πως το υλικό της ήταν πραγματικό. Συνήθιζε να φτιάχνει χορευτικά βίντεο σε εκείνο ακριβώς το σημείο εδώ και 11 μήνες, όπως είπε.

«Ακούγοντας τα νέα για το πραξικόπημα το πρωί, το βίντεο που έφτιαξα με το αερόμπικ έχει μετατραπεί σε μια αξιοσημείωτη μνήμη».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE