Γερμανίδα Υπ.Άμυνας: Να αποφύγουμε μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο

Γερμανίδα Υπ.Άμυνας: Να αποφύγουμε μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο

Λίγο μετά το τέλος της σημερινής της συνάντησης στο Βερολίνο με τον Τούρκο ομόλογο της, Χουλουσί Ακάρ, η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Άνεγκρετ Κραμπ Καρενμπάουερ, με δηλώσεις της χαιρέτισε την έναρξη διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "αυτό που έχει αποφασιστική σημασία είναι η επανάληψη του διαλόγου. Μια νέα επιδείνωση στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να αποφευχθεί. Ελπίζω όλες οι πλευρές να χρησιμοποιήσουν την ευκαιρία του διαλόγου. Βλέπω την Γερμανία σε έναν ρόλο διαμεσολαβητή".

Η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας συμπλήρωσε πως "η Τουρκία ήταν και είναι σημαντικός εταίρος στο ΝΑΤΟ, στις σημερινές όμως συνομιλίες μας έθιξα και τα δύσκολα θέματα".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE