Θρήνος: Έχασε την μάχη με τον καρκίνο γνωστός ηθοποιός στα 44 του χρόνια

Θρήνος: Έχασε την μάχη με τον καρκίνο γνωστός ηθοποιός στα 44 του χρόνια

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Dustin Diamond, διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο σε όλο του το σώμα.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε χημειοθεραπείες και έδωσε μεγάλη μάχη για την ζωή του.

Συγκεκριμένα ο Dustin Diamond- γνωστός στους 30+ ως ο σπασίκλας μαθητής Σκριτς -ανακάλυψε για πρώτη φορά έναν όγκο στον λαιμό του, ο οποίος τον οδήγησε στην ιατρική διάγνωση.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά “Saved by the Bell” (προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 Κύπρου τη δεκαετία του 1990 με μεγάλη επιτυχία), άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, αφότου ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο με τις χημειοθεραπείες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Dustin Diamond εισήχθη στο νοσοκομείο αφού η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί ραγδαία.

«Με λύπη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Dustin Diamond τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου από καρκίνωμα. Διαγνώστηκε με αυτή την επιθετική, αδυσώπητη μορφή κακοήθους καρκίνου μόλις πριν από 3 εβδομάδες. Μέσα σε αυτό το διάστημα επεκτάθηκε στο σύστημα του. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ήταν ραγδαία και σύντομη η επιδείνωση. Ο Dustin δεν υπέφερε. Δεν χρειάστηκε να ζήσει βυθισμένος στον πόνο. Για αυτό είμαστε ευγνώμονες», έγραψε η ομάδα του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.