ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εντοπίστηκε έμβρυο πρόχειρα θαμμένο - Σε εξέλιξη έρευνες

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εντοπίστηκε έμβρυο πρόχειρα θαμμένο - Σε εξέλιξη έρευνες

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μετά από πληροφορία για εντοπισμό εμβρύου, το οποίο ήταν πρόχειρα θαμμένο σε κοιμητήριο στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την μαρτυρία πολίτη που ενημέρωσε τις Αρχές του τράβηξε την προσοχή το φρέσκο χώμα και όταν πλησίασε εντόπισε εντός σακούλας νεκρό βρέφος που ήταν πρόχειρα θαμμένο.

Άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο το απόγευμα της Τρίτης 2/2 όπου και εντόπισαν τα όσα υπέδειξε ο πολίτης.

Φως στο τι ακριβώς συνέβη θα ρίξουν οι έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ με τη βοήθεια ιατροδικαστή θα διαφανεί και το πως το έμβρυο έχασε τη ζωή του και βρέθηκε πρόχειρα θαμμένο.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.