Βραχίμης: «Γιατί ενοχλούνται Ανόρθωση, Ομόνοια, Απόλλων και ΑΠΟΕΛ;»

Βραχίμης: «Γιατί ενοχλούνται Ανόρθωση, Ομόνοια, Απόλλων και ΑΠΟΕΛ;»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, ο οποίος μίλησε για τις προσπάθειες αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος σε ότι αφορά το θέμα υποβιβασμού δύο αντί τεσσάρων ομάδων τη φετινή σεζόν, προκειμένου και το πρωτάθλημα της νέας περιόδου να διεξαχθεί με 14 ομάδες.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Τα πράγματα είναι οριακά μετά και την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ. Αν είναι να παλεύουμε όλοι για το καλό του ποδοσφαίρου, δεν μπορούμε να παίζουμε με 12 ομάδες. Είδαμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια μια ομάδα να μπαίνει με 10 βαθμούς διαφορά και μετά να παίρνει το πρωτάθλημα άλλη. Δεν είναι ίσο το πρωτάθλημα. Και 16 ομάδες να γίνει το πρωτάθλημα θα πέφτουν τέσσερις ομάδες, άρα δεν νομίζω από τον Δεκέμβριο να υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Και στα πλέι-οφ κάποιες ομάδες στο τέλος είναι αδιάφορες και κρίνουν τον πρωταθλητή. Φέτος βλέπουμε επτά ομάδες να παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και τις άλλες για το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν φέτος αδιάφορες ομάδες.

Όταν έγινε το πρωτάθλημα με 12 ομάδες, είχε τεθεί από τον αείμνηστο Κωστάκη Κουτσοκούμνη ότι θα έπαιρναν ένα ποσό περίπου 150.000 ευρώ για να μπορούν να διαχειρίζονται την κατάσταση. Στη Β΄ Κατηγορία, με τα 20.000 ευρώ χορηγία, πως να φτιάξεις ομάδα όταν χρειάζεσαι 500.000 για να διεκδικήσεις άνοδο; Γι΄ αυτό κάποιες ομάδες κάνουν ρόστερ με μικρό μπάτζετ και παλεύουν για να κρατηθούν στη Β΄ Κατηγορία. Δεν βλέπω τον λόγο να μη σώσουμε δύο ομάδες φέτος και γιατί ενοχλεί την Ανόρθωση, την Ομόνοια, τον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ που έχουν διαφορετική θέση;».

The post Βραχίμης: «Γιατί ενοχλούνται Ανόρθωση, Ομόνοια, Απόλλων και ΑΠΟΕΛ;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE