Φρίκη στα Χανιά με αποκεφαλισμένο πτώμα: «Το κεφάλι είχε δαγκωματιές…»

Φρίκη στα Χανιά με αποκεφαλισμένο πτώμα: «Το κεφάλι είχε δαγκωματιές…»

Νεκρός χωρίς το κεφάλι του εντοπίστηκε ηλικιωμένος άνδρας το πρωί της Τετάρτης 3/2 σε σπίτι στην περιοχή του Φρε, στον Αποκόρωνα Χανίων.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, πρόκειται για Άγγλο υπήκοο, ηλικίας 68 ετών, που έμενε στην περιοχή.

Η σορός του 68χρονου εντοπίστηκε στο σπίτι του ενώ το κεφάλι του νεκρού βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σώμα του, μισοφαγωμένο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr και την ΕΡΤ, πιθανότατα τα δύο σκυλιά του νεκρού, τα οποία βρίσκονταν μαζί του στο σπίτι του είχαν φάει το κεφάλι.

Οι συγγενείς του νεκρού προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του επί μέρες, χωρίς να τα καταφέρουν και τότε ενημέρωσαν την πρεσβεία της Μ. Βρετανίας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Η αιτία θανάτου του 68χρονου δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο 68χρονος έμενε μόνος του στο σπίτι, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του πριν από λίγα χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE