Υπό κράτηση 34χρονη για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής με λεία €70 χιλιάδες

Υπό κράτηση 34χρονη για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής με λεία €70 χιλιάδες

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Παναγιάς με την σύλληψη 34χρονης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 65χρονο ότι άγνωστοι έκλεψαν από την κατοικία του το χρηματικό ποσό των €70.000. 

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβηκαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια.

Από περαιτέρω εξετάσεις εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα εναντίον γυναίκας ηλικίας  34 ετών η οποία φέρεται να βοηθούσε στην καθαριότητα της κατοικίας του παραπονούμενου που είναι συνταξιούχος σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η 34χρονη συνελήφθη γύρω στις 15:30 το απόγευμα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση. Αύριο αναμένεται να προσαχθεί στο δικαστήριο Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησης της ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των χρημάτων.

Ο αστυνομικός σταθμός Παναγιάς διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE