ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… DEJA VU κόντρα στον ΑΠΟΕΛ – Το έκανε το 2019, το έκανε και το 2021! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το… DEJA VU κόντρα στον ΑΠΟΕΛ – Το έκανε το 2019, το έκανε και το 2021! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το 2017 βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΛ ο Αντρέ Τεϊσέιρα.  Ο αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων, σπάνια να σκοράρει, αλλά εάν πει να το κάνει, σημειώνει καθοριστικά γκολ σε παιχνίδια της ΑΕΛ.

Από τότε που είναι στη δύναμη της ΑΕΛ, ο Αντρέ Τεϊσέιρα, έχει σκοράρει δύο γκολ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2019-2020, συγκεκριμένα για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας (21-12-2019), όταν η ΑΕΛ είχε κερδίσει με 2-1.  Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν πίσω στο σκορ με 0-1, με τον Αντρέ Τεϊσέιρα στο 60ο λεπτό με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1 και πιο μετά ο Μαέ να κάνει την ολική ανατροπή.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το γκολ του Τεϊσέιρα στο 1:23 / 2:40:

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη τη σεζόν, 2019-2020, ο Αντρέ Τεϊσέιρα είχε σημειώσει 3 γκολ για την ΑΕΛ, τα άλλα δύο ήταν απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2020-2021), ο Αντρέ Τεϊσέιρα άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό στο εξ αναβολής ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής το οποίο έγινε σήμερα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, στη νίκη με 2-0 (το άλλο γκολ και σε αυτό το ματς ο Μαέ)

Αυτό είναι το πρώτο γκολ για τον αμυντικό της ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν.  Δείτε το γκολ στο πιο κάτω βίντεο στο 0:39 / 8:58:

 

Σ.Ν.

Δείτε επίσης: 

Ξέσπασμα Τεϊσέιρα – Όλα τα λεφτά η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μετά το γκολ με ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

The post Το… DEJA VU κόντρα στον ΑΠΟΕΛ – Το έκανε το 2019, το έκανε και το 2021! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top