Αρνητικά σημεία βρίσκει στο νομοσχέδιο για προστασία καταναλωτών ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Αρνητικά σημεία βρίσκει στο νομοσχέδιο για προστασία καταναλωτών ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Το νομοσχέδιο, ο περί Προστασίας του Καταναλωτή Νόμος του 2020 περιέχει και αρνητικά στοιχεία τα οποία αποδυναμώνουν την προστασία των καταναλωτών, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών.

Όπως σημειώνει, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κατέθεσε για έγκριση νομοσχέδιο στη Βουλή με στόχο τη ενίσχυση της προστασίας των καταναλωτών. Το νομοσχέδιο σήμερα βρίσκεται ενώπιον την Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου για συζήτηση.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών αναφέρει ότι υπέβαλε γραπτώς τις εισηγήσεις του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου για άρση των αρνητικών διατάξεων του νομοσχεδίου. Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι εισηγήσεις του Συνδέσμου δεν λήφθηκαν υπόψη.

Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εμπορίου, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, αναφέρει ότι χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια τους ενώ παραθέτει τα θετικά και αρνητικά στοιχεία για το νομοσχέδιο.

«Μπορούμε, ακόμα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Σεβαστείτε τις εισηγήσεις μας», σημειώνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE