Αρνητικά σημεία βρίσκει στο νομοσχέδιο για προστασία καταναλωτών ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Αρνητικά σημεία βρίσκει στο νομοσχέδιο για προστασία καταναλωτών ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Το νομοσχέδιο, ο περί Προστασίας του Καταναλωτή Νόμος του 2020 περιέχει και αρνητικά στοιχεία τα οποία αποδυναμώνουν την προστασία των καταναλωτών, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών.

Όπως σημειώνει, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κατέθεσε για έγκριση νομοσχέδιο στη Βουλή με στόχο τη ενίσχυση της προστασίας των καταναλωτών. Το νομοσχέδιο σήμερα βρίσκεται ενώπιον την Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου για συζήτηση.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών αναφέρει ότι υπέβαλε γραπτώς τις εισηγήσεις του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου για άρση των αρνητικών διατάξεων του νομοσχεδίου. Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι εισηγήσεις του Συνδέσμου δεν λήφθηκαν υπόψη.

Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εμπορίου, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, αναφέρει ότι χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια τους ενώ παραθέτει τα θετικά και αρνητικά στοιχεία για το νομοσχέδιο.

«Μπορούμε, ακόμα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Σεβαστείτε τις εισηγήσεις μας», σημειώνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.