ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτεταμένες ζημιές στο όχημα αξίας 50.000 ευρώ του Λύσανδρου Λυσάνδρου – Πρόεδρος του ΑΡΗ και υποψήφιος της ΕΔΕΚ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτεταμένες ζημιές στο όχημα αξίας 50.000 ευρώ του Λύσανδρου Λυσάνδρου – Πρόεδρος του ΑΡΗ και υποψήφιος της ΕΔΕΚ

Εκτεταμένες ζημιές σε πολυτελές όχημα γνωστού δικηγόρου και ποδοσφαιρικού παράγοντας ομάδας της Λεμεσού μετά από εμπρησμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά ξέσπασε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης λίγο μετά τις 05:00 το πρωί στο όχημα του προέδρου του ΑΡΗ Λύσανδρου Λυσάνδρου.

Το όχημα μάρκας Μαζεράτι του γνωστού νομικού ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην περιοχή και έχει υποστεί ζημιές αρκετών χιλιάδων ενώ όπως πληροφορούμαστε είναι ασφαλισμένο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, ενώ να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη εγκληματική ενέργεια σε βάρος παράγοντα Β’ κατηγορίας τις τελευταίες μέρες, καθώς είχε προηγηθεί η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα του Προέδρου της Αγ. Νάπας Κώστα Ηλία.

0 50χρονος δικηγόρος θα είναι υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 με το κόμμα της ΕΔΕΚ στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE