ΠΑΦΟΣ: «Αυτός που άρπαξε τα λεφτά ήξερε που να ψάξει» - Διευρύνεται το «κάδρο» των υπόπτων για την κλοπή του «μικρού θησαυρού»

ΠΑΦΟΣ: «Αυτός που άρπαξε τα λεφτά ήξερε που να ψάξει» - Διευρύνεται το «κάδρο» των υπόπτων για την κλοπή του «μικρού θησαυρού»

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε μαρτυρία γύρω από την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 65χρονο που διαμένει στο χωριό Αμαργέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παναγιάς σε συνεργασία με άντρες του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν το ανακριτικό έργο, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθούν κι άλλα πρόσωπα για κατάθεση.

Αναφορικά με την 34χρονη οικιακή βοηθό, αυτή τέθηκε υπό 2ημερη κράτηση ωστόσο για την ώρα αρνείται εμπλοκή της στην υπόθεση.

Η Αστυνομία θα διευρύνει τις έρευνες και εκτός του χωριού ενώ πληροφορία για όχημα που θεάθηκε στο χωριό και έχει εγκαταλειφθεί σε συγκεκριμένο σημείο εξετάζεται χωρίς όμως να υπάρχει μαρτυρία που να αναφέρει πως είδαν κάποιον να μπαίνει στο σπίτι.

Τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου άλλωστε εκτιμούν ότι αυτός που άρπαξε τις 70.000 που ήταν κρυμμένα σε ερμάρι φαίνεται να κατείχε τη συγκεκριμένη πληροφορία και ήξερε που να ψάξει ενώ όπως αναφέραμε σε προηγούμενο στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.