ΚΥΠΡΟΣ: Αλυσίδα με φάρσες για βόμβα σε νηπιαγωγεία - Αναστάτωση τώρα και στη Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ: Αλυσίδα με φάρσες για βόμβα σε νηπιαγωγεία - Αναστάτωση τώρα και στη Λεμεσό

Μετά τα χθεσινά ηλεκτρονικά μηνύματα, στα οποία γινόταν αναφορά για ύπαρξη βόμβας σε νηπιαγωγεία της πρωτεύουσας, παρόμοιο ηλεκτρονικό μήνυμα έλαβε το πρωί ιδιωτικό νηπιαγωγείο στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρξε αναστάτωση και το νηπιαγωγείο εκκενώθηκε και στη σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για έρευνες.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες λήφθηκαν απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σε νηπιαγωγεία στη Λευκωσία που έλεγαν ότι αν δεν καταβληθεί το ποσό των 80,000 bitcoin σε λογαριασμό θα πυροδοτηθεί βόμβα, χωρίς ωστόσο από τις έρευνες να προκύψει οτιδήποτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο αποστάληκαν επτά συνολικά απειλητικά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σ.σ. όλα από την Αγγλία) σε αριθμό ιδιωτικών νηπιαγωγείων στη Λευκωσία.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE