Τιμωρία ενός έτους στον Ονάνα για ντόπινγκ!

Τιμωρία ενός έτους στον Ονάνα για ντόπινγκ!

Ο Αντρέ Ονάνα θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε έναν χρόνο καθώς τιμωρήθηκε με έναν χρόνο απαγόρευση συμμετοχής για ουσία που βρέθηκε σε αντι-ντόπινγκ τεστ τον περασμένο Οκτώβριο!

Ο τερματοφύλακας του Άγιαξ ενημερώθηκε για την βαρύτατη ποινή που του επιβλήθηκε και την οποία δεν περίμεναν ούτε στον σύλλογο του Άμστερνταμ, όπου εξεπλάγησαν με την χρονική διάρκεια της τιμωρίας που ανακοινώθηκε.

Ο λόγος είναι το αντιντόπινγκ τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί ο Ονάνα τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας πάρει κατά λάθος χάπι της γυναίκας του κι όχι αυτό που έπρεπε, με αποτέλεσμα να φανεί στο τεστ που έκανε και να θεωρηθεί απαγορευμένη ουσία!

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο (CAS) για την υπόθεση.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Τιμωρία ενός έτους στον Ονάνα για ντόπινγκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE