Χάρης Ρώμας καταπέλτης για τον γνωστό ηθοποιό: «Έλεγε ότι είναι ο καλύτερος της γενιάς του» – BINTEO

Χάρης Ρώμας καταπέλτης για τον γνωστό ηθοποιό: «Έλεγε ότι είναι ο καλύτερος της γενιάς του» – BINTEO

Ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος στο Πρωινό την Παρασκευή, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα των ημερών, τις καταγγελίες και ψυχολογική βία και σεξουαλική παρενόχληση κατά πασίγνωστων ανθρώπων του θεάτρου. Ο δημοφιλής δημιουργός ξέσπασε στον αέρα.

Αρχικά, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να είναι ο καλύτερος ηθοποιός. Είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι όταν βγαίνει σωρεία ανθρώπων και τον καταγγέλλει»

Δείτε στο lifenewscy το βίντεο

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.