Κοντά στα 11 εκ. οι πρώτες δόσεις των εμβολίων κατά Covid που έχουν χορηγηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κοντά στα 11 εκ. οι πρώτες δόσεις των εμβολίων κατά Covid που έχουν χορηγηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ακόμα πιο κοντά στο στόχο εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού των 15 εκατομμυρίων πιο ευπαθών πολιτών και των πολιτών άνω των 70 ετών έως τις 15 Φεβρουαρίου πλησίασε η βρετανική Κυβέρνηση, με τη χορήγηση 480.560 πρώτων δόσεων την Πέμπτη.

Συνολικά πλέον 10.971.047 κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και 505.933 τη δεύτερη δόση.

Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από ένας στους πέντε ενήλικοι κάτοικοι της χώρας έχουν εμβολιαστεί σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες από την αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 19.114 και οι θάνατοι 1.014, με το συνολικό αριθμό θυμάτων από την αρχή της πανδημία να ανέρχεται σε 111.264.

Ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών Covid έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 3 Ιανουαρίου, συγκεκριμένα στις 30.508.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE