Κοντά στα 11 εκ. οι πρώτες δόσεις των εμβολίων κατά Covid που έχουν χορηγηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κοντά στα 11 εκ. οι πρώτες δόσεις των εμβολίων κατά Covid που έχουν χορηγηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ακόμα πιο κοντά στο στόχο εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού των 15 εκατομμυρίων πιο ευπαθών πολιτών και των πολιτών άνω των 70 ετών έως τις 15 Φεβρουαρίου πλησίασε η βρετανική Κυβέρνηση, με τη χορήγηση 480.560 πρώτων δόσεων την Πέμπτη.

Συνολικά πλέον 10.971.047 κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και 505.933 τη δεύτερη δόση.

Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από ένας στους πέντε ενήλικοι κάτοικοι της χώρας έχουν εμβολιαστεί σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες από την αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 19.114 και οι θάνατοι 1.014, με το συνολικό αριθμό θυμάτων από την αρχή της πανδημία να ανέρχεται σε 111.264.

Ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών Covid έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 3 Ιανουαρίου, συγκεκριμένα στις 30.508.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE