ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα δίχτυα της Αστυνομίας 27χρονος - Φέρεται να 'σήκωσε΄ ολόκληρο εργαστήρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα δίχτυα της Αστυνομίας 27χρονος - Φέρεται να 'σήκωσε΄ ολόκληρο εργαστήρι

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 27 ετών για διάρρηξη αποθήκης και κλοπής, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  27χρονος συνελήφθη χτες και φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπή περιουσίας που έγινε στις 28.1.21 στην περιοχή της Μεσόγης . 

Από την διάρρηξη ο φερόμενος δράστης απέσπασε διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία, όπως δεντροκοπτική μηχανή , ηλεκτρικό τράπανο  αξίας 7.500 ευρώ.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων και συνελήφθη ο ένας εξ αυτών, ο 27χρονος, ενώ αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο,  επίσης ηλικίας 27 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στα υποστατικά του 27χρονου  που καταζητείται παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια ηλεκτρικά εργαλεία, τραπανάκια, εργαλειοθήκες και άλλα εργαλεία .

Οι εξετάσεις  συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου για τον εντοπισμό του δεύτερου προσώπου .

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE