ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ν’ανοίξουν τα εστιατόρια αλλά όχι οι καφετέριες;

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ν’ανοίξουν τα εστιατόρια αλλά όχι οι καφετέριες;

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη ως προς τις χαλαρώσεις των μέτρων, μέλος της επιστημονικής ομάδας εξέφρασε την πεποίθηση πως τα εστιατόρια θα μπορούσαν ν’ανοίξουν άμεσα ενώ οι καφετέριες όχι.

Το σκεπτικό που μας αναλύθηκε αφορά αφενός τον τύπο διασκέδασης κάθε χώρου σε συνάρτηση πάντοτε με το ηλικιακό μοτίβο που αυτός προσελκύει.

Συγκεκριμένα η αναφορά έγινε λέγοντας πως ‘Σε ένα εστιατόριο, συχνάζουν συνήθως άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία. Μάλιστα η ουσία του εστιατορίου είναι ότι το επισκέπτεσαι επί της ουσίας για να γευματίσεις, κάνοντας μια χαλαρή κουβέντα. Δεν είθισται καν να μιλάς δυνατά, να φωνάζεις ή να γελάς με ιδιαίτερη ένταση’.

‘Στην αντίπερα όχθη οι περισσότερες καφετέριες προσελκύουν άτομα νεαρότερων ηλικιών προκαλώντας συναθροίσεις και συνωστισμό. Τα άτομα αυτών των ηλικιών έχουν πλήρη άγνοια κινδύνου σε πολλές περιπτώσεις, μιλούν δυνατά, φωνάζουν, γελούν και δεν κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις εκκρίνοντας πολλαπλάσια σταγονίδια γεγονός που καθιστά σαφέστατα μεγαλύτερο τον κίνδυνο μετάδοσης.’

Συμφωνείτε ή... όχι;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE