ΒΟΜΒΑ CYTA: Σύλληψη 32χρονου που συνδέεται με τον 27χρονο ΣΥΟΠ

ΒΟΜΒΑ CYTA: Σύλληψη 32χρονου που συνδέεται με τον 27χρονο ΣΥΟΠ

Στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου, ηλικίας 32 ετών προέβη η αστυνομία σε σχέση με την έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σε κατάστημα της Cyta στην Αγία Φύλα στην οδό 1ης Απριλίου, που σημειώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία , ο ύποπτος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον  27χρονο ΣΥΟΠ που είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα για την ίδια υπόθεση.

Εναντίον του 32χρονου προέκυψε επιστημονική μαρτυρία που τον συνδέει με τεκμήρια που εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από την σκηνή.

Οι δράστες είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος στην γυάλινη είσοδο τηλεπικοινωνιακού κέντρου του οργανισμού και έγραψαν συνθήματα κατά του δικτύου 5G.

Αύριο το πρωί, ο  ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE