Κύπριος σε φυλακή στην Αγγλία για εμπόριο σκληρών ναρκωτικών - 6 εκατομμύρια η αξία τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος σε φυλακή στην Αγγλία για εμπόριο σκληρών ναρκωτικών - 6 εκατομμύρια η αξία τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρεις άνδρες φυλακίστηκαν συνολικά για 20 χρόνια για προμήθεια κοκαΐνης αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο ανάμεσα τους και ο 27χρονος Κύπριος Λάζαρος Ιωάννης Λοιζίδης. Οι τρεις άνδρες καταδικάστηκαν στις 4 Φεβρουαρίου για προμήθεια και κατοχή κοκαΐνης σε συνολικά 20 χρόνια.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος Κύπριος, καταδικάστηκε για 11 χρόνια, ο 26χρονος Joe Sawyer για 8 χρόνια, και ο 31χρονος Robert Beckley για 4 χρόνια και 4 μήνες.

Σε λεπτομέρειες στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο Λάζαρος Λοιζίδης μετέφερε ένα μπλέ σάκο στον οποίο κατά τη σύλληψη του διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν πεντε κιλά κοκαϊνης.

Στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην οικία του 27χρονου Κύπριου 3 κιλά κοκαϊνης, μετρητά συνολικής αξίας 55,000 βρετανικών λιρών, διάφορα ακριβά ρολόγια και μια σειρά αποδείξεων αγορών υψηλής αξίας από τα Harrods.

Σε μετέπειτα έρευνες που διενεργήθηκαν στο όχημα το οποίο οδηγούσε ο Λοιζίδης βρέθηκαν συνολικά 49 κιλά κοκαϊνης αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ομολόγησαν την διάπραξη των εγκλημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE