Το πιο συγκινητικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Γίνεται χαμός στην Κύπρο

Το πιο συγκινητικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Γίνεται χαμός στην Κύπρο

Ενα απο τα πιο όμορφα και συγκινητικά δώρα είναι διαθέσιμο στην αγορά απο το LaBebe Cyprus.

Για εσας που είστε ζευγάρι και θέλετε να θυμάστε τις πιο όμορφες σας στιγμές, για εσας που είστε μητέρα ή πατέρας και θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στη μητέρα ή πατέρα των παιδιών σας, αλλά και εσείς που θα θέλατε αυτή τη μοναδική μέρα να ανακοινώσετε μια εγκυμοσύνη ή να κάνετε μια πρόταση γάμου.

Το LaBEBE CYPRUS είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φτιάξετε το πιο όμορφο αναμνηστικό δώρο με καδράκι απο φωτογραφίες των στιγμών σας με μόνο 20-25 ευρώ.

ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ 

Κάνε ένα όμορφο δώρο στον μπαμπά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Καδράκι με φωτογραφίες από στιγμές πατέρα και παιδιού. "" My first days , year with mama". Από 20€

ΚΑΔΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΜΑ

Στο LABEBE CYPRUS δημιουργούν για εσάς personalized Καδράκια με στιγμές από το νεογέννητο σας και τα παιδάκια σας. Ένα όμορφο δώρο για την μαμά!
" My first days , year with mama"! Στιγμές που θα μείνουν στο χρόνο και θα τις έχει σαν αναμνηστικό στο μέλλον και το μωράκι και οι γονείς! 

ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

Ενα όμορφο καδράκι με μαζεμένες στιγμές σας, άλλωστε τι πιο όμορφο να το βλέπετε και αγκαλιά να θυμάστε μαζί κάθε σας στιγμή.

Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας καδράκι FAMILY αλλά και ερωτευμένων ζευγαριών.

Πέρα απο την άμεση εξυπηρέτηση ... το LABEBE CYPRUS προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.

Βρες το LABEBE CYPRUS στα social media:

Instagram: labebecyprus

Facebook: labebecyprus

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE