Μερακλής κατηγορούμενος την έπεσε σε γυναίκα δικαστή την ώρα της δίκης

Μερακλής κατηγορούμενος την έπεσε σε γυναίκα δικαστή την ώρα της δίκης

Ο κατηγορούμενος για ληστεία άρχισε να φλερτάρει με την δικαστή την ώρα που ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία.

Με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο ξεκίνησε μία δίκη στη ευρύτερη περιοχή της Φλόριντα... Και αυτό γιατί ο κατηγορούμενος μόλις είδε μέσω Zoom την γυναίκα που καθόταν στην θέση του δικαστή, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που άρχισε να την φλερτάρει.

Δεν τον γλίτωσε το φλερτ

Ο Demetrius Lewis λοιπόν βρέθηκε κατηγορούμενος για ληστεία και η δίκη λόγω των περιοριστικών μέτρων, έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μόλις έγινε η σύνδεση και είδε την Tabitha Blackmon μάλλον την... ερωτεύτηκε. «Τι κάνετε, τι κάνετε;» την ρώτησε αρχικά και αμέσως ξεκίνησε το... πέσιμο: «Είστε πανέμορφη. Πρέπει να σας το πω, είστε πανέμορφη», με την δικαστή εμφανώς αμηχανη να του λέει: «ΟΚ κ. Lewis.

Το φλερτ θα σας βοηθήσει σχεδόν παντού, αλλά όχι εδώ». Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα όταν του όρισε εγγύηση 5.000 δολαρίων για να μείνει ελεύθερος.

ΠΗΓΗ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE