Η Γουλβς έβαλε «φρένο» στη Λέστερ

Η Γουλβς έβαλε «φρένο» στη Λέστερ

Την αντίσταση της Γουλβς δεν κατάφερε να κάμψει η Λέστερ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν (0-0)

 

Στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League συνεχίζει να βρίσκεται η Λέστερ παρά την ισοπαλία (0-0) με τη Γουλβς, ενώ από την άλλη πλευρά οι «Λύκοι» φαίνεται πως χάνουν το τρένο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι δύο ομάδες είχαν μερικές καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Αρχικά, η Γουλβς έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση, με τον Αντάμα Τραορέ να παίρνει μια κεφαλιά στο 15ο λεπτό, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μάντισον στο 34΄.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο είχε μια καλή ευκαιρία, όμως το σουτ του Ρούμπεν Νέβες έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 73΄ οι «Αλεπούδες» έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με τον Μπαρνς να πατάει περιοχή και να σουτάρει, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 77ο λεπτό, ο Φάμπιο Σόλβα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Σμάιχελ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του με μια δύσκολη επέμβαση.

Πηγή: Sdna.gr

The post Η Γουλβς έβαλε «φρένο» στη Λέστερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE