ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βομβαρδισμός» με μηνύματα στους καταναλωτές - Τα δίνουν όσα-όσα – ΕΙΚΟΝΕΣ

«Βομβαρδισμός» με μηνύματα στους καταναλωτές - Τα δίνουν όσα-όσα – ΕΙΚΟΝΕΣ

Η επανέναρξη των καταστημάτων έχει γίνει και επίσημα σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, με τους καταστηματάρχες να είναι ευχαριστημένοι με την απόφαση του Υπουργείο Υγείας να τους συμπεριλάβει στα νέα μέτρα χαλάρωσης.

Σε όλα τα καταστήματα έσπευσαν να κάνουν το αδύνατον δυνατό για να καταφέρουν να προσελκύσουν καταναλωτές και να δουν τα ταμεία τους να γεμίζουν ξανά, αφού η πανδημία έχει κτυπήσει την οικονομία στο μέγιστο βαθμό.

Καταστήματα και επιχειρήσεις έβαλαν οριστικό λουκέτο, αφού ειδικότερα στο δεύτερο lockdown δεν μπόρεσαν να επιβιώσουν με το βοήθημα της κυβέρνησης.

Όσες όμως επιχειρήσεις άντεξαν σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, αυτή τη φορά έλαβαν πιο δραστικά μέτρα κυρίως για να απαλλαγούν από το στοκ που έχει απομείνει από τους προηγούμενους μήνες.

Γι’ αυτό το λόγο από το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου «βομβαρδίζουν» τους καταναλωτές με μηνύματα εκπτώσεων από 50% και πάνω, ενώ κάποια καταστήματα διαφημίζουν ακόμη και προσφορές στις ήδη χαμηλές προσφορές.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή των καταστηματαρχών  φέρνει ανησυχίες στους ειδικούς για μαζική προσέλευση των καταναλωτών που θα επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στην επιδιμηολογική εικόνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top