Ήρθε από τρίτη κατηγορία ο Ζακμπά… Στο νησί μας ξεχωρίζει!

Ήρθε από τρίτη κατηγορία ο Ζακμπά… Στο νησί μας ξεχωρίζει!

Από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό στις 3 Οκτωβρίου, είχαμε σχηματίσει θετική γνώμη για τον Ιβοριανό επιθετικό του Εθνικού Ζάκμπα Κόπα. 

Σε εκείνο το ματς, η ομάδα του είχε στην ενδεκάδα κάμποσους εφεδρικούς παίχτες, επειδή είχε “χτυπηθεί” από τον κορωνοϊό.

Σε μερικές φάσεις “χόρεψε” την άμυνα του Απόλλωνα, το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να σκοράρει…

Χτες στο ΓΣΠ ο 28χρονος επιθετικός ήταν το πρόσωπο του ματς, στο τεράστιο “διπλό” που πέτυχε η ομάδα του επί του ΑΠΟΕΛ. Για πρώτη φορά από τότε που… δουλεύει στο νησί μας, έβαλε δυο τέρματα.

Ο Ζάκμπα είναι άλλος ένας παίχτης που ήρθε από την τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας, ωστόσο εδώ – σε μερικά παιχνίδια – ξεχωρίζει.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του. Η προηγούμενη του ομάδα, ήταν η Λουζιτανία Λουρόσα.

The post Ήρθε από τρίτη κατηγορία ο Ζακμπά… Στο νησί μας ξεχωρίζει! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE