Διαμαρτυρία Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων-Δάλι για λειτουργία δύο ασφαλτικών μονάδων

Διαμαρτυρία Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων-Δάλι για λειτουργία δύο ασφαλτικών μονάδων

Τη διαμαρτυρία της για την ύπαρξη δύο ασφαλτικών μονάδων στην περιοχή, εκφράζει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μητέρων Ενορίας «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δάλι καλώντας τους ιδιοκτήτες να αναστείλουν την λειτουργία τους λόγω των προβλημάτων υγείας που προκαλούν.

 
Πρόκειται αναφέρουν για μια «κακή διαχείριση και κακό σχεδιασμό του παρελθόντος», στα οποία πρέπει να τεθεί τέρμα.
 
«Το σχολείο σήμερα πνίγεται, τα παιδιά μένουν στις τάξεις, ζαλίζονται και κάνουν εμετό το πρόγευμά τους», προσθέτουν.
 
Απευθυνόμενες στους ιδιοκτήτες των μονάδων, τους καλούν να τερματίσουν τις δραστηριότητες για «να γλιτώσουν οι ζωές των παιδιών και να μη μείνετε στην ιστορία ως ένα δεύτερο Άστρασολ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουρμαν – «Εμείς θα συζητήσουμε την ουσία» (VIDEO)

Κυπριακό: Τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουρμαν – «Εμείς θα συζητήσουμε την ουσία» (VIDEO)

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του τ/κ ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη στις 15:30 το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE