ΠΑΦΟΣ: 70χρονος παρασύρθηκε απο όχημα - Η κατάσταση της υγείας του

ΠΑΦΟΣ: 70χρονος παρασύρθηκε απο όχημα - Η κατάσταση της υγείας του

Πεζός ηλικίας 70 ετών τραυματίσθηκε όταν παρασύρθηκε από όχημα αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:40 το απόγευμα της Δευτέρας 39χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Ανδρέα Τσέλεπου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε και τραυμάτισε έναν πεζό Ελληνοκύπριο ηλικίας 70 ετών ο οποίος διασταύρωνε πεζός τον δρόμο.

Ο 70χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία .

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του οχήματος δεν έπαθε οτιδήποτε.

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του τροχαίου συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.