Πρωινό «κτύπημα» ΑΠΟΕΛ με Ντε Βινσέντι και… «κράξιμο»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρωινό «κτύπημα» ΑΠΟΕΛ με Ντε Βινσέντι και… «κράξιμο»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντε Βινσέντι, γιορτάζει σήμερα (09/02) τα 32α γενέθλια του και οι “γαλαζοκίτρινοι” του ευχήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ όμως, είναι τόσο… οργισμένοι από την κάκιστη πορεία της ομάδας τους αλλά και από την παρουσία του Αργεντινού φέτος, που ακόμα και σε μία τέτοια ανάρτηση, κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία να “κράξουν” τόσο τον Ντέβι, όσο και τη διοίκηση.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα και τα σχόλια.

The post Πρωινό «κτύπημα» ΑΠΟΕΛ με Ντε Βινσέντι και… «κράξιμο»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE