Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Έλληνας Πρωθυπουργός συνεχίζουν να επιτίθενται στην Τουρκία, λέει ο Σανέρ

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Έλληνας Πρωθυπουργός συνεχίζουν να επιτίθενται στην Τουρκία, λέει ο Σανέρ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά τις χθεσινές τους δηλώσεις συνέχισαν να εξαπολύουν επίθεση εναντίον της Τουρκίας, σύμφωνα με τον «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε σημερινή, γραπτή του δήλωση, ο κ. Σανέρ αναφέρθηκε στην χθεσινή επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο αναφέροντας ότι και η ε/κ πλευρά αλλά και η Ελλάδα συνεχίζουν να μην αποδέχονται την ανάγκη να τεθεί υπό προστασία η κυριαρχία της τ/κ πλευράς.
 
Ανάφερε ακόμα ότι τα προβλήματα στην Κύπρο άρχισαν από το όραμα της ένωσης με την Ελλάδα και ευθύνη για τα προβλήματα φέρει η Ελλάδα σημειώνοντας ότι δεν έχουν (Ελλάδα και ε/κ πλευρά) την θέληση για επίλυση του Κυπριακού και στόχος τους είναι να αποκόψουν τις σχέσεις ψευδοκράτους με Τουρκία και να γίνουν οι Τ/κ μειονότητα στο νησί.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»

Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»

Εντάσεις και αποχωρήσεις στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.  

BEST OF TOTHEMAONLINE