Τα... μαζεύει για τις ευθύνες στην Αστυνομία η Γιολίτη

Τα... μαζεύει για τις ευθύνες στην Αστυνομία η Γιολίτη

Σε σχέση με την αναμετάδοση δηλώσεων της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κας Έμιλυς Γιολίτη στο κρατικό ραδιόφωνο και τους τίτλους που συνόδευσαν τα ρεπορτάζ, η Υπουργός επιθυμεί να διευκρινίσει ότι:

Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερε στις δηλώσεις της ότι επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για τον τρόπο που ενήργησε σε σχέση με τον λογαριασμό στο Τουίτερ. Ούτε και συνάγεται αυτό το συμπέρασμα από τις δηλώσεις της. 

Η Αστυνομία έδρασε, σύμφωνα με τις νενομισμένες διαδικασίες, τις οποίες πάντοτε ακολουθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE