Έψαχναν στα σκουπίδια για να δουν ποιος δεν ανακύκλωσε στην Αγλαντζιά – Στοιχεία από κολοκυθόσουπα και θέματα προσωπικών δεδομένων

Έψαχναν στα σκουπίδια για να δουν ποιος δεν ανακύκλωσε στην Αγλαντζιά – Στοιχεία από κολοκυθόσουπα και θέματα προσωπικών δεδομένων

Πολίτης κατήγγειλε ότι μέλη του Δήμου Αγλαντζιάς έψαξαν τα σκουπίδια και από απόδειξη παραγγελίας βρήκαν τα προσωπικά του στοιχεία, με σκοπό να εντοπίσουν ποιος δημότης δεν ανακύκλωσε.

Ο συγκεκριμένος πολίτης δε δεν είναι καν κάτοικος Αγλαντζιάς και λαμβάνοντας τηλεφώνημα από μέλος του Δήμου έμεινε άναυδος, καταγγέλλοντας ότι υπάρχει παρέμβαση στα προσωπικά του δεδομένα. Ωστόσο του έγινε μια παρατήρηση λέγοντας του ότι η πράξη αυτή μπορεί να επιφέρει και πρόστιμο ύψους 200 ευρώ.

Σημειώνουμε ότι ο Δήμος αποφάσισε να ελέγχει τα σκουπίδια με σκοπό να ανακαλύπτουν ποιος δεν προχωρά στην ανακύκλωση με βάση το πρόγραμμα «Διαχωρίζω και κερδίζω».

Σε αναφορές του ο Χάρης Τσαγγαρίδης, Δημοτικός Γραμματέας Δήμου Αγλαντζιάς στην εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα" σημείωσε ότι δεν γνωρίζει εάν υπήρξε τέτοιο περιστατικό.  

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.