Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις»

Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι, ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, ο Θεόδωρος Αντωνίου, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Λεμεσού.

Τι ανέφερε: 

«Θέλαμε την νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Είναι κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο. Αν ήταν ο κόσμος θα ήταν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις. Βλέπουμε την συνέχεια. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Βλέπουμε το επόμενο ντέρμπι».

The post Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE