Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις»

Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι, ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, ο Θεόδωρος Αντωνίου, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Λεμεσού.

Τι ανέφερε: 

«Θέλαμε την νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Είναι κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο. Αν ήταν ο κόσμος θα ήταν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις. Βλέπουμε την συνέχεια. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Βλέπουμε το επόμενο ντέρμπι».

The post Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE