ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο περίπτερο και έφυγαν φορτωμένοι - Επέλεξαν τσιγάρα, άρπαξαν και μετρητά

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο περίπτερο και έφυγαν φορτωμένοι - Επέλεξαν τσιγάρα, άρπαξαν και μετρητά

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιπτέρου στη Λεωφόρο Μεσόγης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με λεία χρήματα, τσιγάρα και καπνό αξίας 3.580 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη περιπτέρου ότι άγνωστοι εισήλθαν στο περίπτερο του, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσόγης και απέσπασαν απ’ αυτό 800 πακέτα τσιγάρων διαφόρων μάρκων αξίας 2.500 ευρώ, 60-70 πακετάκια καπνού αξίας 450 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Μετά την καταγγελία μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή και διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις, ενώ παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα  παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.