Survivor: Που χάθηκαν για 6 ολόκληρες ώρες ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης; Τους επιβλήθηκε ποινή

Survivor: Που χάθηκαν για 6 ολόκληρες ώρες ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης; Τους επιβλήθηκε ποινή

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή θα επιβάλλει ποινές στους Αλέξη Παππά και Chris Σταμούλη, καθώς έφυγαν από την παραλία και εξαφανίστηκαν για έξι ολόκληρες ώρες, μετά από το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Έτσι όλοι οι Μπλε θα έχουν 20% λιγότερες προμήθειες (που αντιστοιχεί σε 10% για καθένα από τους δύο παραβάτες), ενώ στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού αν κερδίσουν δεν θα φάνε οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Που πήγαν όμως ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης κατά τη διάρκεια της απουσίας τους;

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» οι δυο τους πήγαν σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται περίπου στα 25-30 χιλιόμετρα από την παραλία, με σκοπό να φάνε.

Όταν μάλιστα επέστρεψαν στην παραλία υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς με έναν σεκιουριτά της παραγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.