Λονδίνο: Έγκλημα έξω από μετρό - Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Λονδίνο: Έγκλημα έξω από μετρό - Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Φονικό εκτυλίχθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα όταν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου άντρας, έξω από σταθμό μετρό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το θύμα κατέληξε ύστερα από έντονη διαμάχη τριών αντρών στον σταθμό Parsons Green λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε άλλος εμπλεκόμενος στον τσακωμό, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο σταθμός Parsons Green, όπου σημειώθηκε το έγκλημα, παρέμεινε κλειστός μέχρι αργά το βράδυ.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου που δέχθηκε τηλεφωνήματα για περιστατικό με μαχαιρώματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE