Παγκόσμια Μπάγερν με μυθικό 6×6 στις κούπες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμια Μπάγερν με μυθικό 6×6 στις κούπες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάγερν νίκησε 1-0 την Τίγκρες, φόρεσε για τέταρτη φορά το παγκόσμιο στέμμα και έγινε η δεύτερη μετά την Μπαρτσελόνα του 2009, που κάνει δικούς της όλους τους τίτλους της χρονιάς.

Η φετινή Μπάγερν έμεινε στην ιστορία. Για πάντα αυτή η σεζόν της θα μνημονεύεται στα ποδοσφαιρικά κιτάπια. Η ομαδάρα που καθοδήγησε ο Χάνζι Φλικ μπήκε στην πιο κλειστή παρέα της μπάλας. Εκεί όπου βρισκόταν μόνη της η Μπαρτσελόνα με την κατάκτηση όλων των τίτλων σε μία σεζόν (2009). Οι Βαυαροί επικράτησαν 1-0 της Τίγκρες και έκαναν δικό τους το Μουντιάλ Συλλόγων, κάτι που είχαν καταφέρει άλλες τρεις φορές (1976, 2001, 2013). Και με αυτόν τον τρόπο έβαλαν στην τροπαιοθήκη τους όλο το ασημικό (6×6 κούπες) που βρέθηκε στο διάβα τους (εγχώριο και διεθνές τρεμπλ).

Η Μπάγερν επιβεβαίωσε στο γήπεδο ότι ήταν το μεγάλο φαβορί. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν δέχτηκε καν φάση. Αντιθέτως, είχε δύο δοκάρια, της ακυρώθηκε γκολ και το 1-0 ήρθε με το πρώτο γκολ που επικυρώνει το VAR σε τελικό της διοργάνωσης. Το σημείωσε ο Παβάρ (59′) σε κενή εστία έπειτα από προσπάθεια στον αέρα του Λεβαντόφσκι. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και οι πρωταθλητές Γερμανίας κατάφεραν με τον Φλικ στον πάγκο τους να παίρνουν ένα τρόπαιο ανά 11 ματς. Μυθικό!

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Ερναντές, Ζίλε, Παβάρ, Ντέιβις, Αλάμπα, Κίμιχ, Σανέ (73′ Μουσιάλα), Κομάν (74′ Ντάγκλας Κόστα), Γκνάμπρι (64′ Τολισό), Λεβαντόφσκι (73′ Τσούπο-Μοτίνγκ)

Τίγκρες (Ρικάρντο Φερέτι): Γκουσμάν, Ροδρίγκες, Ρέγιες, Σαλσέδο,Ντουένιας, Καριόκα, Ακίνο, Πισάρο, Κινιόνες (80′ Ροδρίγκες), Γκονσάλες, Ζινιάκ.

gazzetta.gr

The post Παγκόσμια Μπάγερν με μυθικό 6×6 στις κούπες! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE